Over ons…

Boerenbedrijf in een Vijf-Sterren-Landschap.

Naast onze vakantiewoningen en boerderijcamping zijn wij van oorsprong een kleine melkveehouderij in het Zuid- Limburgse landschap. 
Inmiddels een hedendaags familie-bedrijf met rundvee. In het voorjaar wordt het jonge gras gemaaid en gekuild als wintervoer, en naast dit gras oogsten we in oktober mais.

In de naastgelegen natuurweilanden van Staatsbosbeheer grazen onze jonge runderen, een plaatje om te zien!

Het houden van kleinschalig boerenbedrijf in het heuvelachtige landschap is niet eenvoudig. Het bewerken van het grasland en akkers in de steile heuvels is wat tijdrovender dan in de rest van het land en door de tegenwoordig steeds strengere wetgeving en eisen lijkt het bijna erop dat alleen de grotere boerenbedrijven het gaan redden. De meerwaarde die wij hiermee bieden is van groot belang. Niet alleen voor ons vee, maar ook voor het behoud van een prachtig, levendig buitengebied, waar we allemaal zo graag van genieten.

Tijdens uw verblijf bij ons, in een van de woningen, of op de camping, laten wij u graag meegenieten van dit mooie unieke stukje platteland, met z’n prachtige heuvels en vergezichten, die je natuurlijk alleen hier in Zuid-Limburg ziet. Met recht een vakantie in het mooiste stukje van Zuid-Limburg!