Lousberg - 2p
//www.vakantiegenezijde.nl/v3/wp-content/uploads/2017/12/lousb2p-ext-new.jpg

De vakantiewoning beschikt over een eigen voordeur en is geheel separaat van de andere woningen, met voldoende privacy. Er is voor elke woning een eigen buitenterras en ruime parkeergelegenheid. Geniet van het adembenemend uitzicht.

Bekijk deze woning
Klinkhuisje - 2p
//www.vakantiegenezijde.nl/v3/wp-content/uploads/2017/12/klinkhuisje-ext-1.jpg

Zeer comfortabele en luxe woning voor 2 personen. Wifi gratis aanwezig. Bij binnenkomst is er ruime hal met in een aparte ruimte de prachtige keuken met vrij uitzicht. Uniek uitzicht over de Zuid-Limburgse heuvels en het Geuldal richting Cottessen en België.

Bekijk deze woning
Bakhuisje - 2volw/2k
//www.vakantiegenezijde.nl/v3/wp-content/uploads/2017/12/bakhuisje-ext.jpg

Romantisch vakwerkhuisje, geheel vrijstaand met privé terras en tuin aan de zon zijde. Geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. De woning heeft een nostalgische inrichting met veel charme, van binnen geheel vakwerk.

Bekijk deze woning
Boerderijwoning- 4p
//www.vakantiegenezijde.nl/v3/wp-content/uploads/2017/12/boerderijhuis.jpg

Ruime 4- persoons woning naast het woonhuis van de boerderij, schuin tegenover het Bakhuisje met prive- terras én tuin aan de overkant aan de zonzijde. Het is een moderne, lichte woning met een mooi uitzicht over het glooiende landschap.

Bekijk deze woning
Lousberg - 5p
//www.vakantiegenezijde.nl/v3/wp-content/uploads/2017/12/lousberg5p-ext01.jpg

Sfeervolle vakantiewoning in vakwerkstijl, Wifi gratis aanwezig. De woning is geheel cv verwarmd. Het buitenterras, met tuinmeubilair en parasol (seizoen) biedt u een exclusief uitzicht over dit prachtige natuurgebied. Eigen parkeerplaats bij de woning aanwezig.

Bekijk deze woning
Lousberg - 6p
//www.vakantiegenezijde.nl/v3/wp-content/uploads/2017/12/IMG_0740.jpg

Prachtige, ruime vakantiewoning voor 6 personen, Wifi gratis aanwezig. De woning is geheel cv verwarmd. Het buitenterras, met tuinmeubilair en parasol (seizoen) biedt u een exclusief uitzicht over dit prachtige groene natuurgebied. Eigen parkeerplaats bij de woning aanwezig.

Bekijk deze woning
Landlust - 6p
//www.vakantiegenezijde.nl/v3/wp-content/uploads/2017/12/Landlust-ext.jpg

Prachtig luxe geheel vrijstaande vakantiewoning voor 6 personen met eigen tuin en zonneterras, met prachtig uitzicht richting Cottessen (genomineerd als mooiste plekje van Nederland) en de Voerstreek (België), met vele wandelmogelijkheden.

Bekijk deze woning