043 – 455 17 24 info@vakantiegenezijde.nl

Algemene Voorwaarden

Reservering/boekingsbevestiging/betaling:
Bij reservering ontvangt u van ons een boekingsbevestiging met alle gegevens. Na controle van deze bevestiging vragen wij u binnen één maand een aanbetaling te doen van 50% van de huurprijs*,  en een tweede aanbetaling van het resterende deel binnen 4 weken voor aankomst. *Bij boekingen op korte termijn/naseizoen kunnen er andere voorwaarden gelden.

Aankomst
Bij aankomst dient u zich te melden bij de receptie op huisnummer 3. U kunt vanaf 15.00 uur terecht in de vakantiewoning, tenzij anders vermeldt in de bevestiging. Eerder arriveren is praktisch gezien niet mogelijk, of uitsluitend in overleg vooraf. Bent u van plan later dan 18.00 uur te arriveren, laat dit dan even van te voren weten. Na 22.00 uur geen ontvangst.


Vertrek
Wij verwachten dat u de vakantiewoning vóór 10.00 uur schoon, opgeruimd en netjes heeft achtergelaten. Dit betekent: boven-en benedenverdieping stofzuigen, vuilnis wegbrengen naar de daarvoor bestemde containers, keuken en aanrecht zijn schoon, vaatwasser is leeg en geen vuile vaat op of in het aanrecht. Let u aub op dat er geen eigendommen achterblijven, deze sturen wij alleen na op uw kosten (va. €9,25).De sleutel bij vertrek afgeven bij de receptie. Wanneer deze gesloten is of b.g.g. kunt u de sleutel deponeren in de brievenbus in de inrit.


Interieur van de woning
Uw vakantiewoning is bij aankomst gegarandeerd schoon. Mocht er een onvolkomenheid zijn, meld dit dan bij de receptie. Er is een Senseo  koffiezetapparaat aanwezig. Daarnaast is er een waterkoker. Het is niet toegestaan om naar eigen inzicht (volgens u noodzakelijke) inventarisstukken aan te kopen. Doet u dit wel dan is het aankoopbedrag niet van ons vorderen. Het aangekochte artikel dient u mee naar huis te nemen. Het is niet toegestaan meubilair te verplaatsen en naar eigen inzicht spullen op te hangen of te plakken.

Linnengoed
Het gebruik van eigen linnengoed is verplicht. Op de bedden bevinden zich dekbedden en kussens.
In de bevestiging is aangegeven hoeveel 1p- en 2p. bedden er in de woning aanwezig zijn. Vergeet u niet zelf mee te brengen: dekbedovertrek, kussensloop, hoeslaken,  hand- en theedoeken voor keuken en badkamer.
Kinderbedjes en kinderstoeltjes zijn gratis beschikbaar. Als u dit van te voren aangeeft, zetten wij deze graag voor u klaar in de woning. U dient wel zelf voor kinderdekentjes en linnengoed te zorgen.

Huisdieren
Deze zijn in overleg toegestaan. U dient dit wel vooraf (bij reservering) te melden. De toeslag per huisdier bedraagt €5,- per nacht. Het is niet toegestaan uw huisdier op het meubilair en de bovenverdieping toe te laten. Laat uw huisdier niet alleen in de woning achter, tenzij u beschikt over een bench. Vanzelfsprekend behoren honden aan de lijn te worden gehouden en niet op de naastgelegen terrassen en grasvelden te worden uitgelaten.

Fietsenstalling
Wanneer u uw meegebrachte fietsen overdekt wil stallen, laat dit dan even weten bij aankomst. Wij helpen u graag verder.

Parkeren
Er is bij elke woning voldoende parkeergelegenheid. Uw auto staat dus altijd vlakbij de woning.

Boerderijbezoek
Een bezoek aan de boerderij vinden we erg leuk en is heel verrassend, zeker voor kinderen. Wel graag onder begeleiding van volwassenen, zo kunt u altijd een oogje in het zeil houden, zodat de werkzaamheden veilig door kunnen gaan.

Aantal verblijvende personen
Verblijf van meer personen dan het max. geldend aantal personen voor de woning of meer personen dan in de reservering is afgesproken, is niet toegestaan zonder overleg.

Annuleringsregeling
Wanneer u, om welke reden dan ook, de reservering annuleert, bent u de volgende vergoeding verschuldigd:

  • Bij annulering meer dan 6 maanden voor de ingangsdatum, 15 % van de overeengekomen huurprijs*
  • Bij annulering binnen 6 en 3 maanden voor de ingangsdatum 40% van de huurprijs*
  • Bij annulering binnen 3 tot 2 maanden voor de ingangsdatum 60% van de huurprijs*
  • Bij annulering binnen 2 tot 1 maand(en) voor de ingangsdatum 80% van de huurprijs*
  • Bij annulering 0-4 weken voor de huurdatum 100% van de huurprijs
Kosten zijn excl. € 15,- administratiekosten.*

Binnen deze annuleringstermijnen is het mogelijk zelf een vervangende huurder voor te stellen, en blijft de huurovereenkomst onveranderd. Wij adviseren u na ontvangst van onze boekingsbevestiging, een annuleringsverzekering af te sluiten bij uw verzekeringsmaatschappij of bank.

Aansprakelijkheid
Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal/ongevallen/schade welke is ontstaan tijdens het verblijf op ons terrein.

Roken
In onze vakantiewoningen is Roken NIET toegestaan! Helaas zijn wij bij misachting genoodzaakt, extra kosten van € 50,- voor de reiniging in rekening te brengen. Bedankt voor uw begrip!

Bankgegevens
Rabobanknummer: IBAN: NL06 RABO 011.44.94.576  BIC: RABONL2U KVKnummer: 56169116