043 – 455 17 24 info@vakantiegenezijde.nl

Algemene Voorwaarden

Reserveringbevestiging/betaling:
Bij reservering ontvangt u van ons een reserveringsbevestiging met alle gegevens. Na controle van deze bevestiging vragen wij u binnen één maand een aanbetaling te doen van 50% van de huurprijs*, en een tweede aanbetaling van het resterende deel binnen 4 weken voor aankomst. *Bij reserveringen op korte termijn kunnen er andere voorwaarden gelden.

Aankomst
Bij aankomst dient u zich te melden bij de receptie rechts om de hoek bij huisnummer 3a. U kunt vanaf 15.00 uur terecht in de vakantiewoning, tenzij anders vermeldt in de bevestiging. Eerder arriveren is praktisch gezien niet mogelijk, of uitsluitend in overleg vooraf. Bent u van plan later dan 18.00 uur te arriveren, laat dit dan even van te voren weten.

Vertrek
Wij vragen u vriendelijk de vakantiewoning vóór 10.00 uur schoon, opgeruimd en netjes achter te laten. De vuilnis kunt u wegbrengen naar de daarvoor bestemde containers (naast de koeienstal), vaatwasser graag leeg achterlaten. Let u aub erop dat er geen eigendommen achterblijven, deze sturen wij alleen na op uw kosten. De sleutel kunt u bij vertrek afgeven bij de receptie. Wanneer deze gesloten is of b.g.g. kunt u de sleutel deponeren in de houten brievenbus in de inrit van ons woonhuis, Camerig 3.

Interieur van de woning
Uw vakantiewoning is bij aankomst gegarandeerd schoon. Mocht er een onvolkomenheid zijn, meld dit dan bij de receptie. Er is een Senseo koffiezetapparaat aanwezig. Daarnaast is er een waterkoker, thermoskan en koffiefilterhouder. Het is niet toegestaan om naar eigen inzicht (volgens u noodzakelijke) inventarisstukken aan te kopen. Doet u dit wel dan is het aankoopbedrag niet van ons te vorderen. Het is niet toegestaan meubilair te verplaatsen en naar eigen inzicht spullen op te hangen of te plakken. Schade aan inventaris dient altijd gemeld te worden!

Linnengoed
Het gebruik van eigen linnengoed is verplicht
. Op de bedden bevinden zich dekbedden en kussens. In de reserveringsbevestiging is aangegeven hoeveel 1p- en 2p. bedden er in de woning aanwezig zijn. Vergeet u niet zelf mee te brengen: dekbedovertrek, kussensloop, hoeslaken, hand- en theedoeken voor keuken en badkamer.
Kinderbedjes en kinderstoeltjes zijn gratis beschikbaar. Als u dit van te voren aangeeft, zetten wij deze graag voor u klaar in de woning. U dient wel zelf voor kinderdekentjes en linnengoed te zorgen.

Huisdieren
Deze zijn in overleg toegestaan. U dient dit vooraf (bij reservering) te melden. De toeslag per huisdier bedraagt € 7,- per nacht. Het is niet toegestaan uw huisdier op het meubilair en de bovenverdieping of de bedden toe te laten. Laat uw huisdier niet alleen in de woning achter, tenzij u beschikt over een bench. Vanzelfsprekend behoren honden aan de lijn te worden gehouden en niet op de naastgelegen terrassen en grasvelden te worden uitgelaten. Beschadigingen aan het meubilair of vervuiling van meubilair of tapijten door een huisdier dienen gemeld te worden en stellen wij in rekening.

Fietsenstalling
Wanneer u uw meegebrachte fietsen overdekt wil stallen, laat dit dan even weten bij aankomst. Wij helpen u graag verder.

Parkeren
Er is bij elke woning voldoende parkeergelegenheid. Uw auto staat dus altijd vlakbij de woning.

Boerderijbezoek
Een bezoek aan de boerderij vinden we leuk en het is zeer zeker erg fijn voor de kinderen kennis te maken met onze koeien. Wel vragen wij uit veiligheidsredenen ouders om hun kinderen te begeleiden. Zonder toezicht mogen de kinderen niet in de stal.

Aantal verblijvende personen
Verblijf van meer personen dan het max. geldend aantal personen voor de woning of meer personen dan in de reservering is afgesproken, is niet toegestaan zonder overleg.

Annuleringsregeling

Wanneer u, om welke reden dan ook, de reservering annuleert, bent u de volgende vergoeding verschuldigd:

  • Bij annulering langer dan 6 maanden voor aankomst € 25,- administratiekosten
  • Bij annulering binnen 6 en 3 maanden voor aankomst 40% van de huurprijs*
  • Bij annulering binnen 3 tot 2 maanden voor aankomst 60% van de huurprijs*
  • Bij annulering binnen 2 tot 1 maand(en) voor aankomst 80% van de huurprijs*
  • Bij annulering 0-4 weken voor aankomst 100% van de huurprijs.

Binnen deze annuleringstermijnen is het mogelijk zelf een vervangende huurder voor te stellen, en blijft de huurovereenkomst onveranderd. Wij adviseren u na ontvangst van onze boekingsbevestiging, een annuleringsverzekering af te sluiten bij uw verzekeringsmaatschappij of bank.

Aansprakelijkheid
Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal/ongevallen/schade welke is ontstaan tijdens het verblijf op ons terrein.

Roken
Roken is in onze vakantiewoningen niet toegestaan! Helaas zijn wij bij misachting genoodzaakt, extra kosten van € 100,- voor de reiniging in rekening te brengen.

Bedankt voor uw begrip!

Bankgegevens
Rabobanknummer: IBAN: NL06 RABO 011.44.94.576 
BIC: RABONL2U
KVKnummer: 56169116