043 – 455 17 24 info@vakantiegenezijde.nl

Vakantiewoningen

Onze vakantiewoningen liggen in het gehucht Camerig. Deels zijn dit gerestaureerde vakwerkboerderijen en schuren, verbouwd tot luxe verblijfplaats. De ligging is prachtig in het Zuid-Limburgse heuvelland. U kijkt uit over de heuvels richting België.

Lousberg 2p

De vakantiewoning beschikt over een eigen voordeur en is geheel separaat van de andere woningen, met voldoende privacy. Er is voor elke woning een eigen buitenterras en ruime parkeergelegenheid. Geniet van het adembenemend uitzicht.

Klinkhuisje – 2p

Zeer comfortabele en luxe woning voor 2 personen. Wifi gratis aanwezig. Er is een ruime hal met in een aparte ruimte de prachtige keuken met vrij uitzicht. Uniek uitzicht over de Zuid-Limburgse heuvels en het Geuldal richting Cottessen en België.

Bakhuisje – 2p/2k

Romantisch vakwerkhuisje, geheel vrijstaand met privé terras en tuin aan de zon zijde. Geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. De woning heeft een nostalgische inrichting met veel charme, van binnen geheel vakwerk.

Boerderijwoning 4p

Ruime 4- persoons woning naast het woonhuis van de boerderij, schuin tegenover het Bakhuisje met prive- terras én tuin aan de overkant aan de zonzijde. Het is een moderne, lichte woning met een mooi uitzicht over het glooiende landschap.

Lousberg 5p

Sfeervolle ruimen 5 persoons vakantiewoning in vakwerkstijl. De woning is geheel cv verwarmd. Het buitenterras, met tuinmeubilair en parasol (seizoen) biedt u een exclusief uitzicht over dit prachtige natuurgebied. Eigen parkeerplaats bij de woning aanwezig.

Lousberg 6p

Prachtige, ruime vakantiewoning voor 6 personen. De woning is geheel cv verwarmd. Het buitenterras, met tuinmeubilair en parasol (seizoen) biedt u een exclusief uitzicht over dit prachtige groene natuurgebied. Eigen parkeerplaats bij de woning aanwezig.

Landlust 6p

Sfeervolle vakantiewoning in vakwerkstijl. De woning is geheel cv verwarmd. Het buitenterras, met tuinmeubilair en parasol (seizoen) biedt u een exclusief uitzicht over dit prachtige natuurgebied. Eigen parkeerplaats bij de woning aanwezig.